ukenru
nardepa-lerosa-vidpustili-pid-osobiste-zobovyazannya

Нардепа Лероса відпустили під особисте зобов'язання

 • 36951 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. Печерський районний суд Києва відмовився відправляти під цілодобовий домашній арешт народного депутата Гео Лероса, який є фігурантом двох справ - за показаний у бік Президента в Верховній Раді середній палець та за невиконання рішення суду, який зобов’язав нардепа спростувати пост у Facebook з критикою брата голови Офісу Президента Дениса Єрмака, пише УНН.

Деталі

Так, суддя оголосила рішення щодо застосування стосовно Лероса запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання на два місяці з покладенням обов'язків.

Зокрема, він повинен здати закордонні паспорти.

Цитата:

"Про застосовування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту відносно підозрюваного Лероса Гео Багратовича у задоволенні клопотання відмовити. Застосувати до підозрюваного Лероса Гео Багратовича 89-го року народження запобіжний захід у вигляді особистого забов’язання строком на два місяці. Покласти на підозрюваного обов’язки, передбачені частиною 5 статті 194 України, та забов’язати прибувати за викликом до слідчого, прокурора, суду, здати на зберігання паспорт для виїзду за межі України", - сказала суддя.

Доповнення

12 листопада Гео Леросу вручили нову підозру. Як стало відомо, цього разу підозру вручили у справі за невиконання рішення суду, який зобов’язав нардепа спростувати пост у Facebook з критикою брата голови Офісу Президента Дениса Єрмака.

А 11 листопада Леросу вручили підозру за непристойний жест, який він показав під час виступу з трибуни Верховної Ради, 4 листопада.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП