ukenru
napad-na-zhurnalistku-v-pryamomu-efiri-politsiya-zavershila-dosudove-rozsliduvannya

Напад на журналістку в прямому ефірі: поліція завершила досудове розслідування

 • 14992 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Київські правоохоронці завершили досудове розслідування за фактом перешкоджання роботі журналістки на Печерську. Судитимуть киянина. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

“Київські правоохоронці завершили досудове розслідування за фактом перешкоджання роботі журналістки на Печерську. Дізнавачі скерували до суду обвинувальний акт відносно 31-річного киянина, який підозрюється у перешкоджанні роботі знімальній групі одного з телеканалів у День вшанування пам’яті голодомору… Наразі досудове розслідування відносно 31-річного підозрюваного завершено, а обвинувальний акт скеровано до Печерського районного суду. За скоєне чоловіку загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 28 листопада у парку Слави біля Національного музею Голодомору-геноциду невідомий чоловік під час акції "Запали свічку пам'яті" підійшов до кореспондентки одного із телеканалів та вибив мікрофон із рук.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП