ukenru
nadiyu-savchenko-zakidali-yaytsyami-v-mikolayevi

Надію Савченко закидали яйцями в Миколаєві

 • 27592 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Сьогодні ввечері в Миколаєві стався інцидент між місцевими активістами та народним депутатом Украіни Надією Савченко, повідомляє УНН.

Нардеп проводила зустріч із містянами на на площі Леонтовича біля Миколаївського зоопарку. Під час спілкування кілька молодиків із націоналістичних організацій, звинувативши Н.Савченко у сепаратизмі, закидали її яйцями.

В результаті інциденту виникла сутичка із патрульними поліцейськими, що забезпечували громадський порядок. За попередніми даними нікого не затримали.

"Їхав із товарищем у справах, побачив скупчення людей, серед яких-чимало знайомих облич, у тому числі побратимів та посестер по Майдану. Згадав що на сьогодні анонсовано зустріч із Надією Савченко. Вийшов з авто та з'ясував що активісти зустріли її яйцями та вигуками "ганьба", в ході чого поліцейські застосували надмірної сили до побратима з "ПС" Кирилл Калашник. Вже у моїй присутності поліцейські стали кидатися на жінок, затримань ми не допустили". - прокоментував подію місцевий депутат з партії "Свобода" Демид Губський

Нагадаємо, Президент схвалив скасування "закону Савченко".

 

Українські Національні Новини

Політика