ukenru
nabu-vitratit-mayzhe-pivmilyona-griven-na-poslugi-analitikiv-z-mediaaktivnosti

НАБУ витратить майже пів мільйона гривень на послуги аналітиків з медіаактивності

 • 10915 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Національне антикорупційне бюро шукає аналітиків з медіаактивності, які надаватимуть звіти про згадування бюро у ЗМІ. Про це свідчать дані ProZorro, передає УНН.

Деталі

Тендер оголошено вчора, 11 січня. Аукціон розпочнеться 31 січня. Тендерні пропозиції можна подати до 11 години 28 січня 2022 року.

Очікувана вартість закупівлі становить 425,4 тис. грн. За ці кошти аналітики слідкуватимуть за медіаполем НАБУ впродовж року.

Додамо

У своїй стратегії розвитку на 2021-2023 рік НАБУ визнало зниження довіри українців до роботи детективів. Антикорупціонери виправдовують це завищеними очікуваннями українців і відсутністю "комунікаційних продуктів, спрямованих на виконання завдань НАБУ". Вирішувати проблему антикорупціонери мають намір посиленням комунікаційної кампанії.

Раніше УНН повідомляв, що довіра до НАБУ знизилися удвічі, а позитвно оцінюють роботу бюро лише 1% українців.

До теми

НАЗК перевірило НАБУ і звинуватило Ситника в порушенні антикорупційного законодавства.

Нагадаємо, Ситник має статус офіційно визнаного корупціонера. Цього року його повноваження директора бюро закінчуються, проте він буде виконувати свої обов’язки до призначення нового директора, якого обиратимуть за участі представників іноземців. У юридичній спільноті таку участь інших держав в управлінні внутрішніми справами України називають порушенням суверенітету країни

Українські Національні Новини

Суспільство