ukenru
nabu-priyshlo-z-obshukami-v-agentstvo-z-rozshuku-aktiviv

НАБУ прийшло з обшуками в Агентство з розшуку активів

 • 9138 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. Детективи Національного антикорупційного бюро України проводять обшуки у приміщенні Агентства з розшуку та менеджменту активів у столиці. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу НАБУ.

"Детективи НАБУ здійснюють обшуки в приміщенні Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) у Києві. Слідча дія проводиться в межах розслідування у кримінальному провадженні за фактом можливого зловживання владою службовими особами низки державних органів влади, в тому числі правоохоронної та судової гілок, а також АРМА, в результаті чого юридичним особам завдано збитків на суму понад 9,5 млн грн", - вказали у бюро.

Вказано, що обшуки санкціоновані ухвалою слідчого судді Солом’янського райсуду міста Києва та проводяться під процесуальним керівництвом прокурорів САП.

У згаданому провадженні, як зазначається, "досліджуються обставини вчинення незакінченого замаху на протиправне заволодіння майном на суму понад 3,6 млрд грн групи підприємств ТОВ "Росток-Холдинг". Попередня правова кваліфікація - ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 206-2, ч. 2 ст. 364 КК України".

Під час досудового розслідування, розпочатого в січні 2019 року, детективи НАБУ, з-поміж іншого, вивчають обставини вчинення низки правочинів, які могли бути зроблені з використанням підроблених документів, печаток, штампів підприємств, додали у бюро.

Нагадаємо, НАБУ провело обшуки в Гладковських та інших фігурантах "оборонної" справи.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП