ukenru
nabu-pidtverdilo-zatrimannya-gladkovskogo

НАБУ підтвердило затримання Гладковського

 • 56012 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Національне антикорупційне бюро України підтвердило інформацію щодо затримання колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського за підозрою у зловживанні службовим становищем. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу НАБУ у Facebook.

"НАБУ підтверджує затримання експершого заступника секретаря РНБО за підозрою у зловживанні службовим становищем (ч.2 ст. 364 КК України). Слідчі дії тривають. Наразі це вся інформація, яку ми можемо повідомити з огляду на збереження таємниці слідства. Деталі – згодом", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, нардеп Дубінський повідомив, що НАБУ затримало колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського після втечі з "Залу офіційних делегацій" в аеропорту.

Як писав УНН, раніше стало відомо, що Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження за фактом можливого недекларування експершим заступником секретаря Ради національної безпеки та оборони Олегом Гладковским 1,3 млн гривень.

Попередньо, кримінальне провадження НАБУ зареєстроване за ст.366-1 КК України (декларування недостовірної інформації). Однак, чи розпочалися у ньому слідчі дії, на той момент не було відомо.

Українські Національні Новини

Політика