ukenru
na-zhitomirschini-shkuroder-vilovlyuvav-susidskikh-sobak-abi-zyisti

На Житомирщині шкуродер виловлював сусідських собак, аби з'їсти

 • 19426 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. У жителя Житомирщини вдома поліцейські виявили вбитого пса і рештки інших собак. Як зазначають в обласному управлінні поліції, чоловік їв м'ясо цих тварин, передає УНН.

Деталі

Увечері 16 лютого до Коростишівського відділу поліції поскаржилися жителі одного із сіл Харитонівської ОТГ, що 27-річний чоловік відловлює сусідських собак та вбиває їх. 

Під час огляду його будинку правоохоронці й виявили докази знущань над тваринами: тушку вбитого собаки, а також рештки ще двох псів. Повідомляють, що молодик неодноразово заманював до свого подвір’я тварин і вбивав для подальшого споживання. 

Наразі ж його дії кваліфіковані правоохоронцями як жорстоке поводження з тваринами (ч. 3 ст. 299 КК України). Чоловіка взято під варту у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Триває досудове розслідування. За чинним законодавством чоловікові може загрожувати позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Нагадаємо

Житель Енергодара, що на Запоріжжі, став фігурантом кримінального провадження, відкритого за фактами жорстокого поводження з тваринами. 

У соцмережах з’явилось відео, на якому підлітки б’ють собаку у мішку. Поліцейські Львівщини перевіряють випадок знущання над твариною, який призвів до її смерті.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП