na-zaporizhzhi-armiia-rf-zavdala-350-udariv-u-tomu-chysli-try-z-aviatsii

На Запоріжжі армія рф завдала 350 ударів, у тому числі три - з авіації

 • 23009 переглядiв

За останню добу російські військові здійснили 350 обстрілів 10 населених пунктів Запорізької області, включаючи авіаудари, обстріли з РСЗВ, БПЛА та артилерійські обстріли, що призвело до руйнувань житлових будинків та інфраструктури, але обійшлося без жертв серед мирного населення.

У Запорізькій області за останню добу російські військові здійснили 350 обстрілів 10 населених пунктів, включаючи авіаудари, удари з РСЗВ, БПЛА та артилерії, що призвело до руйнувань житлових будинків та інфраструктури, повідомив у середу голова Запорізької ОВА Іван Федоров, пише УНН.

350 ударів по 10-ти населених пунктах завдав ворог впродовж доби. Надійшло 28 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Мирні жителі не постраждали

- написав Федоров у Telegram.

Деталі

З його слів, військовослужбовці рф здійснили 3 авіаційні удари по Малій Токмачці, Роботиному, Темирівці; 3 РСЗВ-обстріли Новоданилівки та Малої Токмачки; 36 БПЛА атакували Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Залізничне та Чарівне.

308 артударів завдано по території Гуляйполя, Роботиного, Малинівки, Малої Токмачки, Новоданилівки, Чарівного, Темирівки та Новодарівки.

Ситуація на півдні залишається досить напруженою, ворог проводить штурмові дії на лівому березі Херсонщини та на Запоріжжі - Гуменюк19.03.24, 10:00

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    За добу рф втратила 700 військовослужбовців

     • 24973 переглядiв

    Як правильно чистити зуби: прості та ефективні поради

     • 25340 переглядiв