na-zakarpatti-prykordonnyky-zatrymaly-cholovika-yakyi-v-nehodu-namahavsia-vtekty-do-rumunii-cherez-hory

На Закарпатті прикордонники затримали чоловіка, який в негоду намагався втекти до Румунії через гори

 • 21455 переглядiв

Українські прикордонники врятували чоловіка з потенційним обмороженням, якого спіймали на незаконному перетині кордону з Румунією, а також продовжили пошуки іншого порушника.

На Закарпатті українські прикордонники разом з румунськими колегами шукали двох порушників, які вирішили незаконно перетнути кордон під час негоди. Про це повідомили у ДПСУ, передає УНН.

Деталі 

Прикордонники Мукачівського загону разом із рятувальниками та румунськими колегами шукали в засніжених горах двох чоловіків. Одного – 35-річного жителя Макіївки – знайшли за 2,5 км від кордону з можливим обмороженням ніг

- резюмували у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:В умовах негоди вдвічі зменшилася кількість бажаючих незаконно перейти кордон - Демченко

Водночас другого порушника кордону досі розшукують – прикордонники виявили лаз у загороджувальному паркані, чоловічу куртку, а далі – пошкоджений рятувальний жилет та сліди заходу у річку. З румунського боку зниклого також не бачили.

Доповнення 

Держприкордонслужба просить утримуватися від перепливання взимку гірських річок та подолання засніжених вершин Українських Карпат.

Нагадаємо 

Українські прикордонники врятували 40-річного чоловіка, який майже дві доби блукав засніженими високогір'ями, намагаючись нелегально потрапити до Румунії. Чоловіка знайшли за 3 км від кордону без належного спорядження, його стан після порятунку задовільний.

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Генсек НАТО впевнений у продовженні підтримки України з боку США

     • 35385 переглядiв