na-zakarpatti-prykordonnyky-za-dobu-zatrymaly-piatokh-cholovikiv-yaki-khotily-pereity-kordon-z-uhorshchynoiu

На Закарпатті прикордонники за добу затримали п'ятьох чоловіків, які хотіли перейти кордон з Угорщиною

 • 31707 переглядiв

Українські прикордонники затримали п'ятьох чоловіків, які намагалися перетнути кордон з Угорщиною: трьох зловили на кордоні, а двох знайшли в автобусі на Закарпатті. За незаконний перетин кордону чоловіки мали заплатити від 4 до 6 тисяч доларів.

Прикордонники затримали п’ятьох чоловіків, які планували перейти кордон з Угорщиною. Про це повідомила Державна прикордонна служба, передає УНН.

Минулої доби на кордоні з Угорщиною виявили трьох порушників. Двоє йшли до кордону, третій допомагав

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Прикордонники зазначають, що за перехід кордону один з чоловікив заплатив 6 тисяч доларів, а інший мав заплатити після того, як кордон буде перейдено. Встановлюється, хто організував цю схему.

Ще двох чоловіків затримали у рейсовому автобуса, оскільки вони не змогли пояснити прикордонникам мету приїзду на Закарпаття. З'ясувалося, що вони також планували перейти українсько-угорський кордон. За вказівкою поки невстановленої особи чЧоловіки приїхали у Берегово, де мали заплатити по 4 тисячі доларів за перехід кордону.

Про затримання прикордонники повідомили Нацполіцію, затриманих доставили до прикордонних підрозділів та планують передати до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ ліквідувала три нові схеми виїзду ухилянтів за кордон

Анастасія Рябоконь

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд продовжив щомісячні доплати до пенсій за віком

     • 30466 переглядiв