ukenru
na-zakarpatti-podatkivtsya-zatrimali-na-khabari-u-rozmiri-2-tis-dolariv

На Закарпатті податківця затримали на хабарі у розмірі 2 тис. доларів

 • 13467 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. На Закарпатті працівника податкової затримали на хабарі у розмірі 2 тисячі доларів. Посадовець вимагав хабар, щоб не притягувати суб’єкта господарювання до адмінвідповідальності. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Закарпатської області.

"За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області та оперативного супроводу ВБКОЗ УСБУ в Закарпатській області слідчими ТУ ДБР у м. Львові затримано завідувача сектору запобігання корупції головного управління державної податкової служби в Закарпатській області при отриманні неправомірної вигоди…Посадовець вимагав 2 тис. доларів за сприяння у не притягненні суб'єкта господарювання до адміністративної відповідальності через відображені недостовірні дані у звітній документації за минулий рік", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що задокументовано два факти отримання податківцем хабаря. Спочатку, під фіксацію правоохоронців, він отримав 1 тис. доларів, уже сьогодні, при отриманні чергового траншу у розмірі 1 тис. доларів його було затримано.

"Наразі у рамках кримінального провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч.3 ст. 368 ККУ тривають першочергові слідчі дії. Проводяться обшуки за місцем роботи і проживання фігуранта. Грошові кошти вилучено. Посадовця затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві правоохоронці затримали приватного підприємця під час надання неправомірної вигоди слідчому одного із районних управлінь поліції.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП