ukenru
na-zakarpatti-dvoye-cholovikiv-zaginuli-cherez-zitknennya-avtomobilya-z-ogorozheyu

На Закарпатті двоє чоловіків загинули через зіткнення автомобіля з огорожею

 • 10191 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. У селищі Ясіня Рахівського району Закарпатської області внаслідок зіткнення автомобіля з бетонним забором загинули двоє чоловіків. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Закарпатській області, передає УНН.

"Сьогодні вночі, близько 01.45 год, на лінію "102" надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими у селищі Ясіня Рахівського району", – йдеться у повідомленні.

На місці події поліцейські слідчо-оперативної групи встановили попередні обставини автопригоди.

Як з’ясували поліцейські, водій автомобіля Volkswagen Sharan в селищі Ясіня, рухаючись у напрямку с.Кваси, не впорався з керуванням, з’їхав зі своєї смуги руху та допустив зіткнення з бетонною огорожею.

В результаті аварії двоє місцевих мешканців, 33-річний водій та його 35-річний пасажир, загинули на місці.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди у поліції розпочали розслідування, передбачене ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України . Автомобіль поміщено на спецмайданчик Рахівського відділу поліції. У справі триває розслідування, під час якого будуть встановлені обставини та причини автопригоди.

Як повідомляв УНН, у Івано-Франківській області у с.Майдан Тисменицького району сталася ДТП за участю маршрутного автобуса сполученням “Івано-Франківськ-Калуш” та вантажівки “ЗІЛ”. У результаті — одна пасажирка 1989 р.н. померла в обласній лікарні, ще 15 травмовано.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП