ukenru
na-zakarpatti-cholovik-zavdav-tilesni-ushkodzhennya-pratsivniku-prokuraturi

На Закарпатті чоловік завдав тілесні ушкодження працівнику прокуратури

 • 7872 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. У приміщенні прокуратури Закарпатської області чоловік завдав тілесні ушкодження працівнику правоохоронного органу. Про це повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області, передає УНН.

"Близько 16:00 20 вересня 2018 року закарпатець, намагаючись пошкодити встановлену систему пропускного режиму до адміністративної будівлі прокуратури Закарпатської області, умисно заподіяв працівникові правоохоронного органу тілесні ушкодження у зв'язку з виконанням цим працівником своїх службових обов'язків", - йдеться в повідомленні.

За фактом умисного заподіяння чоловіком тілесних ушкоджень працівнику правоохоронного органу у приміщенні прокуратури Закарпатської області Ужгородським відділом поліції ГУНП в Закарпатській області внесені відомості до ЄРДР та розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 КК України. У цьому кримінальному провадженні зараз тривають першочергові слідчі дії.

"Пропускний режим в органах прокуратури встановлений відповідно до легітимних обмежень, передбачених статтею 10 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, і ні в якому разі не перешкоджає громадянам у реалізації їх права на отримання в законний спосіб інформації, що становить суспільний резонанс", - зазначили у прокуратурі. 

Нагадаємо, внаслідок сутичок 17 вересня біля стін Генеральної прокуратури України постраждали семеро співробітників поліції

Українські Національні Новини

Кримінал та НП