ukenru
na-viyizdi-z-zaporizhzhya-stoyat-sotni-mashin-koridoru-na-zakhopleni-teritoriyi-nemaye-cherez-zagrozu-obstriliv

На виїзді з Запоріжжя стоять сотні машин: проїзду на захоплені території немає через загрозу обстрілів

 • 322365 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. На виїзді з Запоріжжя стоять сотні машин, проїзду на захоплені російськими окупантами території немає через загрозу обстрілів та розмиту дорогу, повідомили у Запорізькій ОВА, пише УНН.

Цитата

"Виїзд приватного автотранспорту на тимчасово окуповані території з обласного центру обмежено. Наразі в черзі на виїзд стоять сотні машин", - йдеться у повідомленні Запорізької ОВА у Telegram.

Як вказано, "виїзд обмежено через небезпеку обстрілів з боку ворога та розмив дороги в селі Кам'янське".

"Інформація щодо змін умов перетину лінії розмежування буде повідомлена додатково", - додали в ОВА.

Деталі

Також повідомляється про ситуацію у регіоні щодо російського вторгнення.

"Станом на 22:00 02 червня на південно-східному напрямку без змін. Підрозділи Сил оборони продовжують тримати рубежі та боронити нашу землю. Активних наступальних дій російські окупанти не проводили. Противник намагався зупинити просування наших підрозділів в районі н.п. Новодарівка та Нескучне, однак успіху не досягнув та відступив. Здійснював вогневе ураження наших позицій по всій лінії зіткнення", - йдеться у повідомленні Запорізької ОВА.

Як зазначається, "основні сили й засоби загарбники продовжують зосереджувати в районах Оріхова, Гуляйполя та Великої Новосілки Донецької області, посилюють свої підрозділи в районі Василівки".

"Окупанти займаються тероризмом та торгівлею людьми. На тимчасово зайнятих територіях злочинці викрадають чоловіків та після цього вимагають викуп від 10 до 30 тис. доларів США. Російські халамидники на тимчасово зайнятих територіях продовжують займатися мародерством. В місті Бердянськ окупанти викрали автомобіль "BMW X6", який належить одному з приватних підприємств", - також вказали в ОВА.

Військовослужбовці Сил оборони на Запорізькому напрямку, як зазначається, продовжують ведення оборонної операції, надають відповідь ворогу та знищують його живу силу та техніку. Знищено ворожий склад боєприпасів та два спостережних пункти.

"У Бердянському порту відбулася велика кількість вибухів. Причини їх походження достовірно невідомі, ймовірно окупанти не дотримуватися заходів безпеки під час розвантаження вибухонебезпечних предметів", - додали в ОВА.

Доповнення

За добу 2 червня в Бердянську прогриміло понад 10 вибухів.

Українські Національні Новини

Суспільство