ukenru
na-vinnychchyni-pravookhorontsi-znaishly-chornyi-shakhed

На Вінниччині правоохоронці знайшли "чорний" шахед

 • 20382 переглядiв

Поліція у Вінницькій області знайшла модифікований російський безпілотник-камікадзе, та уламки трьох інших, розкидані в полях. Після документування подій частини дронів будуть вилучені та знищені.

На Вінниччині правоохоронці знайшли модифікований російський дрон-камікадзе. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у Вінницькій області, пише УНН.

Деталі 

Зазначається, що 17-18 березня до поліції надійшло чотири повідомлення про виявлення уламків БПЛА на території Вінницького, Гайсинського та Жмеринського районів.

За словами начальника вибухотехнічної служби ГУНП у Вінницькій області Ігоря Снігура, один з виявлених дронів, якого знайшли у лісі, був у нездетонованому стані. Уламки трьох "Шахедів", які розлетілись у радіусі 200 м від місця падіння, знайшли у полях.

Пофарбовані у чорний колір "шахеди" атакують Україну завдяки чіпам іноземного виробництва - НАЗК16.02.24, 14:39 • [views_0]

Поліцейські вибухотехніки обстежили місця падіння безпілотників. Після документування подій частини дронів будуть вилучені та знищені. 

Нагадаємо

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповів, що ворог намагається удосконалити своє озброєння, зокрема, перефарбовує безпілотники зі світлого в чорний колір, щоб їх було складніше візуально виявити в темну добу

Володимир Омельченко

Війна