ukenru
na-vinnichini-u-kvartiri-vbili-chotirokh-lyudey-dvoye-z-nikh-diti

На Вінничині у квартирі вбили чотирьох людей, двоє з них діти

 • 22416 переглядiв

КИЇВ. 31 грудня. УНН. Приблизно о 15 годині 31 грудня до поліції Вінницької області зателефонував чоловік і повідомив, що знайшов у квартирі чотирьох мертвих людей, двоє з них - діти. Як повідомляється у Нацполіції, сам чоловік після нанесення несумісних із життям травм всім чотирьом особам і зателефонував до швидкої. Про це повідомляє УНН із посиланням на Нацполіцію Вінницької області.  

"Швидку медичну допомогу викликав вінничанин, який повідомив, що виявив в своїй квартирі мертвими 63-річну матір, 30-річну дружину та 7-річного сина. Лікарі швидкої підтвердили смерть трьох людей. Також в квартирі знаходилась 3-річна дівчинка з важкими травмами голови, яку госпіталізували... Лікарям не вдалося врятувати дитину. Травми, отримані 3-річною дівчинкою, виявились несумісними з життям. Під час надання медичної допомоги вона померла у лікарні", - йдеться у повідомленні Нацполіції.

Поліція оголосила підозру чоловіку, який викликав швидку.

"На момент приїзду поліцейських в квартирі перебував 30-річний чоловік, який викликав швидку. Його доставлено до відділу поліції для з’ясування усіх обставин... Після проведення першочергових слідчих дій, на підставі зібраних доказів, за підозрою у вчиненні цього злочину... затримали родича загиблих, який викликав швидку допомогу", - додають у повідомленні.

Слідство відпрацьовує різні версії. Тривають слідчі дії. 

Нагадаємо, 50-річна жінка, жителька одного з сіл Бахмацького району, що на Чернігівщині, задушила 75-річну матір хусткою, в яку та була вдягнута.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП