na-vina-dizelia-podaly-do-sudu-za-seksualne-nasylstvo

На Віна Дізеля подали до суду за сексуальне насильство

 • 37635 переглядiв

Колишня помічниця Віна Дізеля подає проти актора позов. Вона звинувачує його в сексуальному насильстві у 2010 році. Про це пише Variety, передає УНН.

Деталі

Аста Йонассон стверджує, що Дізель зґвалтував її в готелі в Атланті, коли вони працювали над фільмом "Швидка п'ятірка". Представник Віна Дізеля заперечує звинувачення.

Аста Йонассон стверджує, що вона працювала на актора в Атланті, де він знімав фільм "Швидка п'ятірка", коли він привів її до свого номеру в готелі і змусив лягти на своє ліжко.

Згідно з позовом , вона попросила його зупинитися і попрямувала до дверей, але він підійшов до неї і почав мацати її груди і цілувати груди. Він спробував стягнути з неї нижню білизну, і вона закричала та побігла до ванної кімнати, стверджується в костюмі.

Йонассон стверджує, що Дізель притиснув до стіни і змусив її торкнутися свого ерегованого члена, а потім почав мастурбувати.

Йонассон не змогла втекти і закрила очі, злякавшись розлютити Віна Дізеля, відкидаючи його далі, і намагаючись відмежуватися, бажаючи, щоб напад припинився

йдеться в позові.

Через кілька годин, згідно з позовом, Саманта Вінсент, сестра Дізеля та президент його компанії, подзвонила Йонассон та звільнила її.

Адвокат Віна Дізеля відкидає всі звинувачення.

Він вперше чує про це звинувачення, висунуте працівницею, яка нібито працювала у нього дев’ять днів. Є чіткі докази, які повністю спростовують ці дивні звинувачення

каже адвокат Дізеля Браян Фрідман у коментарі Variety.

На додаток до звинувачень у сексуальному насильстві, у позові також містяться претензії щодо гендерної дискримінації, незаконного розірвання контракту та помсти.

В Іспанії понад 200 000 дітей постраждали від сексуального насильства з боку церкви - результати розслідування28.10.23, 02:24 • [views_103095]

Лілія Подоляк

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Віна Дізеля подали до суду за сексуальне насильство

     • 37635 переглядiв

    У КМВА оновили інформацію про нічну атаку дронів на столицю

     • 39587 переглядiв

    ЦАХАЛ підірвав мережу тунелів лідерів ХАМАСу в Секторі Гази

     • 36153 переглядiв