na-ternopilshchyni-pid-chas-ataky-rf-ulamky-vpaly-na-domohospodarstvo-cherez-vybukhovu-khvyliu-ye-poshkodzhennia-v-shche-odnomu-budynku-ova

На Тернопільщині під час атаки рф уламки впали на домогосподарство, через вибухову хвилю є пошкодження в ще одному будинку - ОВА

 • 26343 переглядiв

Під час повітряної тривоги через атаку російських військ у Тернопільській області уламки впали на приватне домогосподарство, вибухова хвиля пошкодила вікна та двері ще одного житлового будинку, без жертв, повідомили у п'ятницю у Тернопільській ОВА, пише УНН.

Деталі

"Під час повітряної тривоги в одному з населених пунктів Тернопільщини зафіксували падіння уламків ворожих обʼєктів на територію приватного домогосподарства. Ніхто не постраждав. За попередньою інформацією, майно - не ушкоджене", - повідомили у Тернопільській ОВА у Telegram.

На місці події, як вказано, працюють вибухотехніки та правоохоронці, відбувається аналіз речових доказів ворожих злочинів.

"В іншому домогосподарстві цієї ночі, через вибухову хвилю пошкоджено вікна та двері приватного житлового будинку. Постраждалих немає", - зазначили в ОВА.

Відповідні служби, як повідомляється, працюють на місцях.

У небі над Україною Сили оборони знищили 55 ворожих "шахедів" та 37 ракет - командувач Повітряних Сил22.03.24, 09:10

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі

Укрпошта презентувала поштовий набір "Міста Героїв. Охтирка"

 • 23379 переглядiв