ukenru
na-ternopilschini-ne-rozminulisya-dvi-avtivki-postrazhdali-pidlitki

На Тернопільщині не розминулися дві автівки: постраждали підлітки

 • 5873 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Біля села Звенигород Тернопільської області зіткнулися два автомобілі, через що дві 16-річні дівчинки потрапили до лікарні. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції, передає УНН.

"Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася на автодорозі "Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ" неподалік села Звенигород Бучацького району. На автодорозі не розминулися два авто. Інформація про подію надійшла 26 серпня о 21 годині у місцеве відділення поліції від очевидців", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Renault Laguna, мешканець Теребовлянщини, під час обгону виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем Skoda Fabia, у салоні якого перебували неповнолітні пасажири. У результаті двоє 16-річних мешканок Бучацького району потрапили до медзакладу з численними травмами та переломом.

"У водіїв взято забір крові на вміст алкоголю, транспорт поміщено на арештмайданчик. Слідчі встановлюють детальні обставини автопригоди", - зазначили в поліції.

Нагадаємо, у Львівській області внаслідок зіткнення автомобіля з електроопорю постраждали восьмеро людей, серед них - троє дітей. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП