ukenru
na-tenisnomu-turniri-u-velikobritaniyi-vidbudetsya-ukrayinske-derbi

На тенісному турнірі у Великобританії відбудеться українське дербі

 • 9160 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. Друга ракетка України Сергій Стаховський успішно відкрив трав’яну сесію турніром в Ноттінгемі (Великобританія), інформує УНН з посиланням на Федерацію тенісу України.

На досить представницькому челленджері з призовим фондом у 127 тис. дол. киянину у першому колі протистояв японець Акіра Сантільян, з яким С.Стаховський упорався в двох сетах за 1 годину 23 хвилини – 6:4; 7:6 (7:4).

В першому сеті С.Стаховський не дав супернику жодного брейк-пойнта, а єдиний свій реалізував. В другому киянин був змушений відігравати два брейк-пойнти – це вдалося, а от взяти чужу подачу він не зміг. Тож розбиратися довелося на тай-брейку. До рахунку 4:4 йшла рівна боротьба, хоча на самому початку суперники й обмінялися міні-брейками. В дев’ятому розіграші наш співвітчизник взяв ще одну чужу подачу, а дві свої провів бездоганно – 7:4.

Зауважимо, що за путівку до чвертьфіналу С.Стаховський боротиметься проти іншого українця Іллі Марченко (8 сіяний). Киянин веде в рахунку попередніх зустрічей – 4:0.

Українські Національні Новини

Спорт