na-tavriiskomu-napriamku-ukrainski-viiska-vidbyly-34-ataky-znyshchyly-ponad-piat-soten-okupantiv-ta-maizhe-pivsotni-odynyts-viiskovoi-tekhniky

На Таврійському напрямку українські війська відбили 34 атаки, знищили понад п'ять сотень окупантів та майже півсотні одиниць військової техніки

 • 43247 переглядiв

На Таврійському напрямку українські війська відбили 34 обстріли, знищивши 513 осіб особового складу та 45 одиниць військової техніки противника, у тому числі міномет 2С4 "Тюльпан".

 На Таврійському напрямку українські захисники впродовж доби відбили 34 атаки, та попутно знищили 513 окупантів та 45 одиниць їхньої військової техніки, зокрема й великокаліберний міномет "Тюльпан". Про результати роботи наших оборонців прозвітував командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський, пише УНН.

 Другу добу поспіль окупанти активно використовують дрони-камікадзе та авіацію. Також значно збільшили кількість бойових зіткнень. Загалом, в операційній зоні ОСУВ Таврія минулої доби ворог завдав 13 авіаударів, провів 61 бойове зіткнення та здійснив 743 артобстріли.

- повідомив Тарнавський.

Деталі

За словами командувача оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія", впродовж минулої доби окупанти втратили  513 осіб. Крім того, бійці ЗСУ подбали про знищення 45 одиниць військової техніки росіян. Зокрема, на брухт 6 танків, 12 ББМ, 1 засіб ППО, 5 артсистем, в тому числі і самохідний міномет калібру 240 мм 2С4 Тюльпан.

Тарнавський також повідомив про успішне відбиття 34 атак противника. За даними командувача окупанти наступали східніше Новобахмутівки та в районах Степового, Авдіївки, Сєверного, Тоненького і Первомайського.

Нагадаємо

За минулу добу на Лимано-Куп’янському напрямку Сили оборони України відбили 13 ворожих атак та ліквідували 324 загарбника.

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    МЗС Британії викликало посла рф через хакерські атаки

     • 36475 переглядiв

    Електрозавод палає у рф: що відомо

     • 33697 переглядiв