na-svitiazi-divchyna-zneprytomnila-u-vodi-yii-vriatuvaly-vidpochyvalnyky

На Світязі дівчина знепритомніла у воді: її врятували відпочивальники

 • 12436 переглядiв

На озері Світязь у Волинській області 23-річна дівчина знепритомніла у воді. Рятувальник, який відпочивав з сім'єю, надав їй першу допомогу та провів реанімаційні заходи до приїзду швидкої.

У Волинській області на озері Світязь 23-річна дівчина знепритомніла у воді, їй надав допомогу рятувальник, який у той час перебував на відпочинку, повідомили у п'ятницю у ГУ ДСНС в області, пише УНН.

Деталі

Випадок стався на озері Світязь у Волинській області наприкінці липня.

Того дня близько 18-ї години волинський рятувальник, перебуваючи на відпочинку зі своєю сім’єю, почув, як з пляжу кличуть на допомогу: "Рятувальник!"

Він відразу побіг на допомогу чоловіку, який витягнув на берег молоду дівчину без свідомості. Рятувальник розпочав надавати першу домедичну допомогу та проводив реанімаційні заходи до приїзду швидкої допомоги, йому допомагали інші відпочивальники.

Врешті дівчина відкашлялась та почала приходити до тями. Після цього рятувальник допоміг медикам занести врятовану до автомобіля швидкої допомоги.

"Як з'ясувалось, 23-річна жінка знепритомніла, коли заходила в озеро та впала, внаслідок чого вода попала у дихальні шляхи", - повідомили у ДСНС.

Лікарі доставили потерпілу до Любомльської лікарні в реанімаційне відділення в тяжкому стані, але після лікування вона благополучно повернулась додому на Тернопільщину.

На озері Світязь знайдено тіло 82-річної жінки28.07.24, 06:24

Популярні

Новини по темі

Уряд відкрив усі пункти пропуску для військових товарів

 • 14023 переглядiв