na-sumschini-ryatuvalniki-potrapili-pid-obstril-rosiyan

На Сумщині рятувальники потрапили під обстріл росіян

 • 64561 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. На Сумщині рятувальники під час ліквідації пожежі, що спричинив ворожий удар, потрапили під повторний обстріл окупантів. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передає УНН.

Цитата

“Сумщина: під час ліквідації пожежі в результаті ворожого удару ... в одному із населених пунктів Шосткинського району, в житловому секторі. ... почався повторний ворожий обстріл. Працівники ДСНС змушені були терміново евакуюватися”, — зазначили у пресслужбі відомства.

Деталі

Після завершення атаки, та коли безпекова ситуація дозволила повернутися, вогнеборці прибули на місце пожежі та остаточно приборкали загоряння.

У регіональному ДСНС зазначили, що зазначена пожежа спалахнула у житловому секторі. Була загроза поширення вогню на помешкання мирних громадян та господарчу споруду розташовані поруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворожі ДРГ намагаються прорватись в Україну по 9-10 разів щомісяця — Наєв

Додатково

Ранком російські військові обстріляли смт Велика Писарівка, що в Сумській області. Через атаки загарбників пошкоджена цивільна інфраструктура. Тамтешня прокуратура порушила кримінальне провадження. Наслідки обстрілу показала пресслужба Офісу Генпрокурора

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Сумщині рятувальники потрапили під обстріл росіян

     • 64561 переглядiв

    Ліга чемпіонів: "Шахтар" сенсаційно обіграв "Барселону"

     • 81312 переглядiв

    Російський літак порушив повітряний простір Латвії

     • 114554 переглядiв