ukenru
na-sogodni-ne-isnuye-zagroz-pereglyadu-ukrayinskogo-bezvizu-z-yes-dpsu

На сьогодні не існує загроз перегляду українського безвізу з ЄС – ДПСУ

 • 8261 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Європейський союз не планує і навіть не піднімає теми щодо перегляду умов безвізового режиму з Україною. Про це сказав під час прес-конференції "Річниця безвізу: статистика, тенденції, стратегія" перший заступник Голови Державної прикордонної служби Василь Серватюк, передає УНН.

"1 червня урядова делегація Україна звітувала в Європейській Комісії з виконання плану асоціації "Україна-Європейський Союз"... Скажу, що оцінка наших колег з ЄК одностайна: загроза від громадян України, з боку подорожуючих, які використовують територію України як держави-транзитера, сьогодні відсутня", - наголосив він.

За його словами, наразі загрози позбавитись безвізу Україна не має.

"Реальних загроз і навіть підняття питань про те, щоб переглянути умови безвізового режиму, сьогодні не існує", - зазначив Серватюк.

Як повідомляв УНН, з початку введення безвізового режиму до країн ЄС з'їздило майже 20,3 мільйона громадян, з яких майже 4,8 мільйона осіб за біометричними паспортами та понад 555 тисяч громадян України скористалися всіма перевагами безвізового режиму.

Українські Національні Новини

Політика