ukenru
na-skhodi-tryvaiut-intensyvni-boi-rosiiany-nastupaiut-na-7-napriamkakh-henshtab

На Сході тривають інтенсивні бої, росіяни наступають на 7 напрямках - Генштаб

 • 21293 переглядiв

За минулу добу на українському фронті відбулося 71 бойове зіткнення, росіяни наступали на 7 напрямках, найактивніше - на Бахмутському та Новопавлівському.

Понад 70 бойових зіткнень відбулось за поточну добу на українському фронті. Росіяни сунуть на 7 напрямках. Найактивніше на Бахмутському та Новопавлівському ділянках фронту. Про це йдеться у вечірньому звіті Генерального штабу Збройних Сил України , передає УНН.

Протягом доби зафіксовано 71 бойове зіткнення. Загалом, ворог завдав 4 ракетних та 43 авіаційних удари, здійснив 43 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

– повідомили у Генштабі ЗСУ.

Деталі

На Куп’янському напрямку наші захисники відбили 4 атаки росіян біля Новосергіївки.

На Лиманському напрямку Сили оборони дали відсіч ворогу три поблизу Невського Луганської області та Тернів на Донеччині.

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 19 атак в районах Білогорівки Луганської області, а також Виїмки, Роздолівки, Часового Яру, Нового та Кліщіївки Донецької області. Зазначається, що окупанти штурмували українські позиції за підтримки авіації.

Противник перекидає резерви з інших напрямків для захоплення Часового Яру - речник Нацгвардії16.04.24, 14:34 • [views_0]

На Авдіївському напрямку, також під прикриттям військових літаків, загарбники намагались витіснити наші підрозділи із займаних рубежів біля Семенівки, Новобахмутівки, Очеретиного, Первомайського й Новокалинового. Наші оборонці витримали 9 ворожих атак, та не поступились позиціями.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати росіян поблизу Водяного, Побєди й Новомихайлівки Донецької області. Тут окупанти прикриваючись авіацією безуспішно штурмували впродовж четверга 15 разів.

Армія рф уночі атакувала Лиман на Донеччині трьома керованими авіабомбами та дроном, є руйнування - ОВА17.04.24, 16:59 • [views_0]

На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, тричі атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області.

А на Херсонському напрямку ворог продовжує атакувати позиції наших військ в районі населеного пункту Кринки Херсонської області. У четвер наші оборонці відбили тут два російські штурми.

Херсонщина: армійці рф ввечері скинули два КАБи на Берислав17.04.24, 20:56 • [views_0]

Додатково

У Генштабі ЗСУ також повідомили, що протягом доби авіація Сил оборони завдала 8 ударів по позиціях росіян.

Тетяна Салганік

Війна