na-rivnenshchyni-zatrymaly-cholovika-yakyi-z-volonterskoho-tsentru-7-kh-medu

На Рівненщині затримали чоловіка, який вкрав з волонтерського центру 7 кг меду

 • 27643 переглядiв

У Дубно затримали чоловіка, який пограбував волонтерський центр, викравши медикаменти, прилади та мед. На 37-річного підозрюваного, який нещодавно звільнився з в'язниці, чекають судові процедури, поки триває слідство.

У місті Дубно, що на Рівненщині, поліцейські затримали чоловіка, який обікрав волонтерський центр. Про це повідомляє пресслужба національної поліції України у рівненській області, передає УНН.

Деталі

У відомстві розповіли, що вчора до поліції звернулась жінка, яка повідомила про розбите вікно у приміщенні волонтерського центру.  

Згодом на місці події правоохоронці встановили, що вночі невідомий пошкодив вікно та проник до приміщення благодійної організації, звідки викрав лікарські препарати та прилади, крім того — близько семи кілограмів меду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В аварії під Харковом загинули волонтер з дружиною

У результаті проведених оперативних і розшукових заходів поліцейські встановили причетного до скоєної крадіжки. Ним виявився 37-річний житель Дубна, який пів року тому звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини. 

За фактом крадіжки, скоєної в умовах воєнного стану, слідчі Дубенського РВП внесли відомості до ЄРДР за частиною 4 статті 185 КК України

- резюмували у відомстві.

Доповнення 

Наразі вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо

У Миколаєві СБУ затримала російського агента, який керував авіаударами та планував втечу після того, як був завербований через родичів в окупованій Херсонській області. Тепер йому загрожує довічне ув'язнення за державну зраду в умовах воєнного стану.

Володимир Омельченко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд погодив призначення голів Донецької та Рівненської ОДА

     • 25525 переглядiв

    Франція планує прискорити дослідження природного водню

     • 26828 переглядiв