ukenru
na-rivnenschini-cholovik-na-ochakh-u-trokh-ditey-do-smerti-zabiv-druzhinu

На Рівненщині чоловік на очах у трьох дітей до смерті забив дружину

 • 11366 переглядiв

РІВНЕ-КИЇВ. 12 грудня. УНН. Ревнощі і горілка стали причиною сварки між чоловіком та дружиною на Рівненщині у селі Дивень Корецького району. П'яний господар почав руками та ногами гамселити 34-річну жінку, яка від отриманих травм померла. Про це проінформували у відділі комунікації управління НП у Рівненській області, повідомляє УНН.

Це все бачили діти, які одразу ж побігли за допомогою до сусідів, а ті вже викликали швидку. На жаль, по приїзду медики констатували смерть жінки. На її тілі виявили кілька ножових поранень.

Зауважимо, 49-річний чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за оборудки з наркотиками та крадіжку. У подружжя залишилося троє малолітніх дітей 8-ми, 7-ми та 4-х років, які наразі перебувають у родичів.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП