ukenru
na-prikarpatti-pyaniy-vodiy-na-avto-vletiv-v-zaz-na-zustrichniy-ye-zagibliy

На Прикарпатті п’яний водій на авто влетів в ЗАЗ на зустрічній, є загиблий

 • 9474 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Автоаварія із загиблим та травмованим сталася у Снятинському районі Івано-Франківщини. Про це повідомили в пресслужбі поліції Івано-Франківської області, передає УНН.

“19 жовтня близько першої години ночі сталася ДТП в смт Заболотів, що на Снятинщині. Поліцейськими встановлено, що 33-річний мешканець району, керуючи автомобілем Volkswagen Passat, на повороті дороги не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічну руху, де допустив зіткнення з автомобілем ЗАЗ”, - розповіли в поліції.

У результаті аварії 21-річний пасажир ЗАЗ від отриманих травм загинув на місці події, а 18-річного водія, мешканця району, доставлено у медзаклад.

Водія Volkswagen Passat освідчили в медичному закладі на стан сп’яніння, як результат — 1,77 проміле.

З місця аварії вилучено два автомобілі. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Винуватцю інкримінують порушення законодавства за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Нагадаємо, що у Запоріжжі внаслідок ДТП за участю пішохода та двох автомобілів постраждало троє осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП