ukenru
na-polsko-ukrayinskomu-kordoni-zatrimano-organizatoriv-nezakonnoyi-migratsiyi

На польсько-українському кордоні затримано організаторів незаконної міграції

 • 9275 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Польські прикордонники затримали трьох організаторів, за допомогою яких кордон перетнули сім громадян Афганістану. Організаторів арештували, а афганців повернули на територію України. Про це повідомляє УНН з посиланням на Польське радіо.

Зазначається, що троє чоловіків на двох автомобілях Volkswagen Transporter та Audi під’їхали неподалік кордону, аби підібрати групу незаконних іммігрантів, яка пішки переходила через так званий зелений кордон. Чоловіків затримали та висунули обвинувачення в організації незаконного перетину держкордону. Наразі вони арештовані.

Організаторами виявились жителі Перемишля 23-ох, 38-ми та 55-ти років.

Повідомляється, що неподалік села Молодовичі Перемишльського повіту на польсько-українському кордоні прикордонники затримали сім громадян Афганістану. За словами афганців, польсько-український кордон вони перетнули пішки, за вказівкам українця, якого вони випадково зустріли. При собі вони не мали ні документів, ні грошей. Вони розповіли, що за переправлення до Польщі заплатили по 3 тис. євро кожний і поблизу польського кордону їх мали зустріти поляки, які б перевезли їх на захід Європи.

Як повідомляв УНН, на польсько-українському кордоні затримали нелегальних мігрантів з Алжиру.

Українські Національні Новини

Суспільство