na-pidpriyemstvakh-mkhp-proveli-naymasovishiy-ofisniy-den-donora-z-2020-roku

На підприємствах МХП провели наймасовіший офісний день донора з 2020 року

 • 659559 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. У середу, 28 червня, на підприємствах компанії МХП у Миронівці відбувся черговий корпоративний день донора з ДонорUA. Про це повідомляє прес-служба ДонорUA, передає УНН.

Деталі

В межах заходу для потреб військових і цивільних пацієнтів кров здав 71 працівник підприємства.

Повідомляється, що захід був наймасовішою корпоративною донацією з моменту переходу компаній у дистанційний режим роботи в 2020 році.

«Це - наймасовіший офісний корпоративний день Донора з 2020 року — з часу коли всі компанії перелаштувалися на дистанційну роботу. 32 літри крові, яка рятує життя», - йдеться у повідомленні.

У корпоративному дні Донора взяли участь працівники МХП Миронівського заводу з виробництва круп і комбікормів та Миронівського м'ясопереробного заводу «ЛЕГКО».

Забір крові здійснювала бригада КНП КОР «Київський обласний центр служби крові», яка разом із командою ДонорUA відвідала Миронівку.

«Дякуємо компанії МХП за довіру, активну громадянську позицію та внесок у порятунок життів», - відзначили в ДонорUA.

У ДонорUA нагадали, що наразі кров потрібна щодня. І закликали громадян України, старших від 18 років, вагою понад 50 кг без хронічних та онкологічних захворювань, ставати донорами.

Для цього потрібно самостійно зареєструватися на платформі app.donor.ua.

Охочі українці також можуть організувати у своєму колективі корпоративний День донора. Деталі – за посиланням.

Нагадаємо

МХП спільно з ДонорUA підписали меморандум про партнерство.

Довідка

ДонорUA – єдина професійна система рекрутингу та навігації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з Міністерством охорони здоровʼя, СДК "Український центр трансплант-координації", ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund.

МХП - міжнародна компанія у сфері харчових, агротехнологій та ритейлу зі штаб-квартирою в Києві та виробничими потужностями в Україні та на Балканах (Perutnina Ptuj Group). Дочірні підприємства МХП працюють у Великій Британії, Саудівській Аравії, ОАЕ, країнах Балканського півострову та інших країнах ЄС. Станом на 2021 рік компанія МХП посідає 8 місце у переліку Forbes 100 найбільших приватних компаній України.

Виробничі потужності МХП охоплюють 12 областей України. Земельний банк становить 360 000 га, з них під вирощування сільськогосподарських культур - 353 000 га. Важливою складовою агровиробництва МХП є цифровізація та застосування інновацій.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    сергій шойгу вперше прокоментував заколот пвк "вагнера"

     • 3353625 переглядiв