na-period-litnikh-kanikul-proyizd-u-gromadskomu-transporti-dlya-uchniv-bude-platnim

На період літніх канікул проїзд у громадському транспорті для учнів буде платним

 • 1855442 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. Проїзд для учнів у громадському транспорті буде платним із 1 липня до 31 серпня. На період канікул, за проїзними, знижка становитиме 75%, пише УНН з посиланням на пресслужбу КМДА.

Деталі

Проїзд для учнів у громадському транспорті буде платним із 1 липня до 31 серпня. Проте проїзний можна буде придбати зі знижкою 75%, повідомляють у КМДА. 

Щоб придбати квиток зі знижкою, через застосунок «Київ Цифровий», необхідно додати учнівський квиток до акаунту, ввівши номер учнівського квитка та пін-код. Після цього натиснути «Придбати проїзний».

При поповненні через термінал самообслуговування, треба ввести номер учнівського, або вставити картку у картридер, вибрати необхідний проїзний та натиснути «Поповнити». Для учнівських квитків буде застосований пільговий тариф на проїзні, що діють у межах місяця або другої половини місяця. На одноразові квитки окремі знижки для учнів не передбачені.

Поповнити учнівський можна у касах  метрополітену («Видубичі 1», «Почайна 1», «Вокзальна»), на сайті та в додатку EasyPay, а також на сайті КП «ГІОЦ».

Додатково

Відповідно до рішення Київради, безоплатний проїзд та проїзд із частковою оплатою надається київським школярам лише в період навчального року та період річного оцінювання – із 1 вересня до 1 липня наступного року.  Також згідно з рішенням Київради, з 1 липня до 31 серпня за проїзд у міському громадському транспорті на загальних підставах мають сплачувати курсанти вищих військових навчальних закладів міста Києва.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Суд арештував майно Марченко вартістю понад 303 млн грн

     • 860936 переглядiв

    Росіяни 10 разів обстріляли прикордоння Сумщини: є руйнування

     • 553643 переглядiв

    У Помпеях виявили натюрморт з «предком піци»

     • 1124755 переглядiв

    Футболіст Андрій Ярмоленко повертається у “Динамо”

     • 2578063 переглядiв

    Посольство України в Польщі відновило роботу кол-центру

     • 712276 переглядiв

    Політв'язень Богдан Зіза закінчив своє голодування у неволі

     • 685976 переглядiв