na-okupovanii-luhanshchyni-rosiiany-militaryzuiut-ukrainskykh-pidlitkiv

На окупованій Луганщині росіяни мілітаризують українських підлітків

 • 34376 переглядiв

В Луганську за фінансової підтримки кремля відкрився центр військової підготовки з метою підготовки підлітків до військової служби. Центр національного опору розглядає це як порушення міжнародного права.

російські окупанти будують мережу мілітаризованих клубів для українських підлітків на тимчасово окупованих територіях. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

Так, росіяни відкрили "центр військово-спортивної підготовки" на базі псевдоколеджу у Луганську. Фінансування відкриття центру відбулось з федерального бюджету, що вказує на цілеспрямовану програму з ініціативи кремля. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шукають "диверсантів": на окупованому Запоріжжі росіяни затримують жінок за дописи в соцмережах

Таким чином, студенти "коледжу" з 14 років будуть піддаватись промиванню мізків й проходити підготовку до військової служби в армії рф. Це є черговим актом порушення міжнародного права окупантами, які вербують підлітків на війну проти їх історичної Батьківщини.

- наголошують у  Центрі національного спротиву.

Доповнення

У Спротиві закликали батьків дітей на окупованих територіях України приділяти більше увагу у патріотичному вихованню дітей й не допустити аби вони стали жертвами пропаганди та заручниками варварської політики кремля.

Нагадаємо

Російські окупанти перевіряють лайки в соціальних мережах, щоб виявити українських підпільників на окупованих територіях, попереджає Штаб національного спротиву. Мешканців закликають бути обережними в інтернеті

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Україна стала найбільш мілітаризованою країною світу

     • 34800 переглядiв