na-okupovani-terytorii-ukrainy-prybuly-kremlivski-polittekhnolohy-tsentr-sprotyvu

На окуповані території України прибули кремлівські політтехнологи - Центр спротиву

 • 36292 переглядiв

Політтехнологи кремля перебувають на окупованих територіях України, щоб забезпечити високу підтримку путіна на фейкових "виборах", повідомляє Центр національного спротиву.

На тимчасово окупованих територіях прибули політтехнологи кремля, чия задача намалювати явку на "виборах президента рф". Про це повідомили у Центрі національного спротиву, передає УНН.

Деталі

У кремлі вже визначились з цифрами, які збираються намалювати у підтримку диктатора. За задумом окупантів, міжнародний злочинець владімір путін має набрати на ТОТ 80% підтримки, при аналогічній явці.

Псевдоволевиявлення має саме пропагандистську мету, ніби продемонструвати "легальність" правління диктатора та його нацистської політики з боку населення ТОТ,

- йдеться у повідомленні.

Зазначається, що задача політтехнологів організувати виставу й приховати відсутність явки, а також інструктаж членів виборчих комісій щодо фальсифікації голосування.

Нагадаємо

російські окупанти мають намір інтегрувати окуповані території України у свою правову систему до кінця року, незважаючи на кадрові проблеми.

Росіяни вивозять українських дітей на пропагандистські заходи до Москви – Центр спротиву23.12.23, 01:25

Ольга Розгон

Політика

    Популярні

    Новини по темі