ukenru
na-odeskiy-trasi-zdorovya-prodayut-alkogol-dityam

На одеській "трасі здоров'я" продають алкоголь дітям

 • 17271 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. Злощасна незаконна "наливайка", що працює на одеській "Трасі здоров'я" знову в центрі скандалу. Як виявилося, в цій торговій точці продають алкоголь дітям. Відповідне відео було представлено депутатом Богданом Гігановим членам екологічної комісії Одеської міськради під час її засідання 29 червня, передає кореспондент УНН.

На відео, знятому в прихованому режимі, чітко видно, як продавець відпускає алкоголь 13-річній дівчинці.

За словами Богдана Гіганова, відео було знято одеськими дітьми у вигляді соціального експерименту після того, як інформація про відому одеситам торгову точку потрапила в фокус обговорення на засіданні в міськвиконкому в середині червня.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Настя Соцька (@ _nastusha_c._)

Вивчивши документи торгового об'єкта, депутати прийшли до думки, що він не має ніяких законних підстав для роботи. Члени комісії звернулися в низку управлінь міськвиконкому та в поліцію. Однак, констатував депутат, за два тижні абсолютно нічого не змінилося.

"Питання не тільки не зрушився з мертвої точки. Ми бачимо, що доходить до абсурду - діти проводять соціальний експеримент. Що ще має статися, щоб мер на це звернув увагу? Якщо на це ніхто не реагує, значить хтось має відношення до цієї точки в стінах міськради", - сказав депутат Гіганов.

Депутат сказав, що відповідальність за роботу незаконної торгівельної точки, що надає алкоголь дітям, повністю лежить на міському голові Геннадії Труханові.

Українські Національні Новини

Суспільство