na-odeshchyni-kapitalno-vidremontuvaly-khirurhichne-viddilennia-odniiei-z-tsentralnykh-likaren

На Одещині капітально відремонтували хірургічне відділення однієї з центральних лікарень

 • 38066 переглядiв

За даними ОВА, під час ремонту відділення розширили на 30 місць для госпіталізації пацієнтів.

В Овідіопольській центральній районній лікарні, що на Одещині, відкрили хірургічне відділення після капітального ремонту. Про це повідомляє Одеська ОВА, передає УНН.

Деталі

Під час ремонту відділення розширили на 30 місць для госпіталізації пацієнтів.

"Просторі комфортабельні палати оснащені сучасними ліжками з функцією регулювання, що дозволяє забезпечити максимальну зручність для хворого, переміщення з ліжка на каталку і проведення різних медичних маніпуляцій. Для покращення комфорту перебування пацієнтів в Овідіопольській лікарні було обладнано нову систему кондиціонування приміщень, а двері в палатах і санвузлах встановлено з урахуванням потреб пацієнтів та сучасних вимог з безбар’єрності", - інформують в ОВА.

Також повідомляється, що центральну районну лікарню в ході робочої поїздки відвідав заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Харлов. Там він ознайомився також із роботою терапевтичного багатопрофільного відділення, педіатричного відділення та перевірив облаштування бомбосховища.

"У воєнний час особливо важливо знати, що кошти витрачені не марно. Ремонт відділення був вкрай необхідним, і впевнений, що здоров’я людей того варте", - зазначив він.

Довідково

Всі роботи з капітального ремонту виконані за рахунок коштів Національної служби здоровʼя України.  

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Україна оштрафувала оператора PornHub на 5 543 доларів

     • 37684 переглядiв