ukenru
na-odeschini-zatrimali-inozemtsya-yakogo-dva-roki-shukav-interpol

На Одещині затримали іноземця, якого два роки шукав Інтерпол

 • 10961 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. Вчора, 4 січня, прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали громадянина Молдови, який перебував у міжнародному розшуку. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, інформує УНН.

"32-річний іноземець слідував до України через автомобільний пункт пропуску "Старокозаче". Під час заходів прикордонного контролю щодо вказаного громадянина спрацювала база даних Інтерполу з вимогою про арешт та подальшу екстрадицію", - йдеться у повідомленні.

За інформацією від прикордонників, виявилося, що чоловіка вже понад два роки розшукували правоохоронні органи Румунії з метою притягнення до кримінальної відповідальності за розбій, підробку документів та незаконне перетинання державного кордону.

"По даному факту охоронці кордону проінформували Укрбюро Інтерполу в місті Києві. Зловмисника передано співробітникам Національної поліції України", - підкреслили у ДПСУ.

Нагадаємо, що в аеропорту "Одеса", у ніч з 2 на 3 січня, співробітники Держприкордонслужби затримали громадянина без ідентифікаційних документів. Джерела УНН у МВС підтвердили, що затриманим є "кримінальний авторитет" Міндія Горадзе, відомий за прізвиськом "Лавасогли Батумський".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП