ukenru
na-odeschini-u-mistsevogo-zhitelya-viyavili-arsenal-zbroyi-ta-boyepripasiv

На Одещині у місцевого жителя виявили арсенал зброї та боєприпасів

 • 14013 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. На Одещині у селі Троїцьке прикордонники у приватному помешканні громадянина України виявили зброю та боєприпаси. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Державної прикордонної служби.

"Учора прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили в приватному помешканні громадянина України зброю та боєприпаси. Оперативники, перевіряючи інформацію щодо можливого незаконного переміщення зброї та боєприпасів з території Республіки Молдова в Україну поза пунктами пропуску, здійснили санкціонований обшук приватного домоволодіння у селищі Троїцьке Біляївського району", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що під час обшуку правоохоронці виявили 5 одиниць вогнепальної зброї, 43 патрони для відстрілу гумових куль, 4 газових патрони, 4 колекційних сувенірних пістолети, 1 пістолет "Флобер", 1 сигнальний пістолет "Наган" БЛЕФ, 1 каретний пістолет та близько 50 одиниць холодної колекційної зброї.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. На даний час тривають слідчі дії.

Нагадаємо, у Бахмуті СБУ виявила у домі бойовика "ДНР" арсенал з протитанковою міною, гранатами та боєприпасами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП