ukenru
na-mizhnarodniy-trasi-stalos-dtp-za-uchasti-4-avto-ye-zagibli

На міжнародній трасі сталось ДТП за участі 4 авто, є загиблі

 • 15270 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Поліція з’ясовує обставини ДТП за участі кількох автомобілів на автошляху Київ-Чоп. Про це повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області, передає УНН. 

“За попередньою інформацією, на автошляху Київ-Чоп сталось зіткнення трьох легкових автомобілів та вантажівки. Одного з травмованих у ДТП, 22-річного житомирянина, з травмами було доставлено до реанімаційного відділення Новоград-Волинської лікарні. На жаль, за кілька годин чоловік помер”, — йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більшість пасажирів таксі в Україні не застрахована від ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 грудня близько 06:15 у с. Броники Новоград-Волинського району.

Нині на місці події працює слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції та патрульні поліцейські. Триває з’ясування всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляв УНН, 22 грудня на автотрасі зіштовхнулися три мікроавтобуси, один перекинувся. Внаслідок ДТП травмувались троє осіб, їх доставлено до лікарні.

Зазначимо, що через складні погодні умови і ожеледицю 21 грудня в Україні сталась низка резонансних ДТП. Так, під Києвом біля села Плюти перевернулось маршрутне таксі з 30 пасажирами. Внаслідок аварії 8 осіб було госпіталізовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін застосує системні заходи проти ДТП

На небезпечній ділянці траси Одеса-Київ на затяжному спуску у межах 20 кілометрів стались 5 ДТП. Одна людина у тяжкому стані була доставлена до лікарні. Всього постраждали четверо осіб.

Крім того, 21 грудня маршрутний автобус сполученням „Лісова пісня — Нововолинськ“ з’їхав на узбіччя та перекинувся. У автобусі перебувало 18 осіб, з яких 5 осіб отримали травми та госпіталізовані до місцевої лікарні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП