ukenru
na-mikolayivschini-zakrili-avariynu-budivlyu-oblasnoyi-dityachoyi-infektsiynoyi-likarni

На Миколаївщині закрили аварійну будівлю обласної дитячої інфекційної лікарні

 • 10573 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Миколаївську обласну дитячу інфекційну лікарню закривають через аварійність приміщення. Про це було заявлено головою Миколаївської обласної державної адміністрації Олексієм Савченком на позачерговому засіданні комісії ТЕБ та НС сьогодні, передає УНН з посиланням на прес-службу Миколаївської ОДА.

"Як з’ясувалося, сьогодні до керівництва ОДА звернувся начальник департаменту охорони здоров’я Павло Георгієв стосовно ситуації довкола будівлі дитячої інфекційної лікарні. Повідомлено, що в березні цього року там були зафіксовані тріщини й розпочалося фактично руйнування будівлі, найімовірніше через зміну рівня ґрунтових вод. (Тому вирішено –ред.) терміново звільнити приміщення, обмежити доступ людей, взяти під охорону будівлю", - йдеться в повідомленні.

Також, голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко заявив, що першочерговим питанням залишається надання медичних послуг пацієнтам лікарні.

"Тож дано доручення терміново організувати їх переведення до обласної дитячої лікарні та дорослої інфекційної лікарні. Уже сьогодні усі пацієнти будуть розміщені", - зазначається в повідомленні.

Наразі профільним службам поставлено завдання відпрацювати обмеження доступу до аварійної будівлі та взяття її під охорону.
Нагадаємо, у Львові комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій постановила, що відповідальність за обвал стіни на вулиці Личаківська лежить на власнику будинку.

Українські Національні Новини

Здоров'я