na-luhanshchyni-rosiiany-posyliuiut-kontrol-nad-naselenniam-vstanovliuiut-kamery-z-rozpiznavanniam-oblychchia

На Луганщині росіяни посилюють контроль над населенням, встановлюють камери з розпізнаванням обличчя

 • 28325 переглядiв

У тимчасово окупованому Луганську та області загарбники посилюють контроль над місцевим населенням, встановлюючи камери та організовуючи додаткові патрулі. Про це і про загальну ситуацію на окупованих і деокупованих територіях повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор на своїй сторінці в Telegram, передає УНН.

У Луганську росіяни почали встановлювати камери відеоспостереження із можливістю розпізнавання обличчя. Такими системами облаштовані великі міста рф, що дозволяє фсб тримати населення під тотальним контролем

- написав Лисогор.

Деталі

За словами голови ОВА, така система спостереження дозволяє встановити не тільки стать та вік, а й особистість людини.

Також він повідомив, що в місті Рубіжне Луганської області окупанти організували додаткові патрулі. Вони розшукують дезертирів, а також перевіряють цивільне населення, щоб виявити чоловіків призовного віку.

Щодо ситуації на фронті, то там важкі погодні умови ускладнюють активно застосовувати дрони та авіацію. Тому росіян наразі підтримує, переважно, артилерія.

Вчора Сили оборони відбили дві атаки поблизу Макіївки. Вогневий тиск ворог влаштував від Нововодяного до Невського, не оминаючи Макіївку. На додачу артилерія та міномети противника зосередили увагу на Білогорівці та Серебрянському лісі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині в окупації критична ситуація в медицині – ОВА

Ганна Оніщенко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни двічі за ніч обстріляли Сумщину

     • 30023 переглядiв