ukenru
na-luganschini-viluchili-arsenal-zbroyi-yakiy-nalezhav-boyoviku-z-ordlo

На Луганщині у квартирі переданого Росії бойовика вилучили арсенал зброї

 • 18408 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. У Луганській області правоохоронці вилучили "арсенал" зброї, боєприпасів та вибухівки, який належить бойовику НЗФ так званої "ЛНР". Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку у Facebook речниці ГУ МВС у Луганській області Тетяни Погукай.

У суботу в ході санкціонованого обшуку квартири, в якій мешкав бойовик так званої "ЛНР", оперативники Управління карного розшуку спільно зі слідчими Слідчого управління, СБУ, співробітниками Лисичанського відділу поліції та бійцями батальйону поліції особливого призначення, під процесуальним керівництвом прокуратури Луганської області вилучили прихований "арсенал" зброї, боєприпасів та вибухівки.

Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили: пістолет моделі StarModeloB калібру 9 мм, корпус гранати "РГД-5", підривач УЗРГМ, вісім стволів до нарізної автоматичної зброї, близько 50 набоїв різного калібру, два штики та вогнегасник в якому знаходився саморобний вибуховий пристрій.

Власник вилученого у грудні 2019 року був засуджений за ст. 260 КК України та 29 грудня 2019 року був переданий окупаційним військам під час обміну полоненими.

Наразі слідчі продовжують проводити першочергові процесуальні дії.

Нагадаємо, повідомлено про підозру бойовику "ДНР", затриманому під час бойового зіткнення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП