ukenru
na-luganschini-v-okruzi-107-peremagaye-sukhov

На Луганщині в окрузі 107 перемагає Сухов

 • 14669 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. У Луганській області в окрузі №107 за результатами підрахунку 27,86% протоколів перемагає кандидат у народні депутати Олександр Сухов. Про це свідчать дані Центральної виборчої комісії, передає УНН.

Сухов балотується до Верховної Ради у порядку самовисування. Він має вищу освіту, працює радником голови у благодійній організації "Фонд Сергія Шахова". Проживає у місті Кадіївка Луганської області. За результатами опрацювання 27,86% протоколів Сухов набрав 33,83% голосів.

Друге місце у списку наразі посідає Олександр Сорокін (16,79% голосів, політична партія "Слуга народу"), третє - Едуард Щеглаков (16,07% голосів, політична партія "Опозиційна платформа - За життя").

На четвертому місці - Сергій Рибалка. За результатами опрацювання 27,86% протоколів Рибалка набрав 13,32% голосів.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія зареєструвала Рибалку кандидатом у народні депутати по 107-у виборчому округу із центром у місті Лисичанськ 21 червня.

Українці одразу ж розкритикували наміри політика балотуватися по 107-у округу, припустивши, що Рибалка зробив ставку на Луганщину, тому що в Дніпрі його ніхто не підтримає.

Виборча кампанія Рибалки була досить активною. Так, на Луганщині він відзначився найбільшою "концертною" активністю, за що спостерігачі громадської мережі ОПОРА йому присвоїли звання головного "концертника" парламентських виборів.

Під кінець парламентських перегонів Рибалку звинуватили у знищенні агітпродукції опонентів по 107-у округу. 

А ще - в ОПОРІ заявили про факти непрямого підкупу виборців з боку Рибалки.

Українські Національні Новини

Політика