ukenru
na-luganschini-sbu-provela-navchannya-z-likvidatsiyi-diversantiv

На Луганщині СБУ провела навчання з ліквідації диверсантів

 • 11083 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Служба безпеки України на Луганщині провела навчання з нейтралізації диверсійно-розвідувальних груп. Про це інформує пресслужба СБУ, передає УНН.

"Служба безпеки України провела у Луганській області тактико-спеціальні навчання з попередження диверсій і терактів на об’єктах критичної інфраструктури регіону. У дводенних тренуваннях взяли участь регіональні підрозділи СБУ, Національної гвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Збройних Сил України, Національної поліції та Державної прикордонної служби", - повідомили в СБУ.

Повідомляється, що за сценарієм навчань, умовна «диверсійно-розвідувальна група» намагалася вчинити низку диверсійно-терористичних актів на промислових об’єктах у Лисичанську.

Силовики відпрацювали алгоритм спільних дій щодо виявлення та нейтралізації умовних «зловмисників». На завершальному етапі тренувань співробітники Центру спеціальних операцій "А" СБУ спільно з іншими учасниками зборів провели операцію із залученням військової авіації щодо блокування і знешкодження "терористів".

"Організатори навчань проаналізували кожну їх фазу, відзначивши високий рівень готовності підрозділів силових структур до виконання завдань за призначенням", - повідомили в пресслужбі.

Нагадаємо, минулого тижня Служба безпеки України спільно з Посольством Держави Ізраїль провели тактико-спеціальні навчання з нейтралізації умовних “терористів”, які за легендою навчань захопили заручника.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП