ukenru
na-luganschini-povidomleno-pro-pidozru-dvom-boyovikam

На Луганщині повідомлено про підозру двом бойовикам

 • 10796 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Правоохоронці повідомили про підозру двом учасникам незаконних збройних формувань, які раніше були затримані військовослужбовцями підрозділів операції Об’єднаних сил з інтервалом у кілька днів. Про це УНН повідомили у пресцентрі Служби безпеки України.

За даними слідства, обидва фігуранти є мешканцями тимчасово окупованої Горлівки. Один з них приєднався до лав терористичного угруповання так званої "ДНР" після звільнення з виправної колонії. Перебуваючи на "посаді" кулеметника бандформування, він брав участь у бойових діях проти українських підрозділів на території Донецької та Луганської областей.

Інший фігурант справи після підготовки у тренувальному центрі бойовиків на тимчасово окупованій території Луганщини виконував обов’язки командира відділення одного з угруповань так званої "ДНР" в районі Горлівки та Дебальцевого.

Обом затриманим повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України (участь у терористичній групі чи терористичній організації) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування. 

Нагадаємо, у місті Авдіївка Донецької області колишній бойовик добровільно здався поліцейським.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП