na-luganschini-okupanti-zabirayut-u-lyudey-telefoni-ova

На Луганщині окупанти забирають у людей телефони - ОВА

 • 807123 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. В тимчасово окупованих селах Луганщини, в районі бойових дій, росіяни забирають у жителів телефони, а в Алчевську з 1 липня у металургів перевірятимуть паспорти рф, повідомив у п'ятницю голова Луганської ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Цитати

«Населені пункти закриті на в’їзд та виїзд. Зв'язок із зовнішнім світом відсутній – люди намагаються власноруч шукати місця, звідки можна зателефонувати рідним. Задля повного контролю над ситуацією росіяни стали вилучати в населення мобільні телефони. Медичну допомогу не надають і не дозволяють виїхати. Люди фактично в клітці», - йдеться у повідомленні.

Деталі

За словами Лисогора, в Алчевську з 1 липня окупанти перевірятимуть усіх робітників металургійного комбінату на наявність російського паспорта. За його відсутності співробітника вважатимуть іноземним громадянином – паспорт так званої «лнр» не прийматимуть.

Також окупанти розташувалися в житлових кварталах тимчасово захопленої Кремінної. Туди прибув підрозділ російських окупантів у складі понад 300 осіб. Загарбників розквартировано малими групами в приватних будинках серед місцевого населення.

Що стосується бойових дій, то, зі слів голови ОВА, загарбники не полишають спроб штурмувати Білогорівку. Атаки у цьому напрямку майже не припиняються.

Як зазначає Лисогор, небезпечно перебувати й у Невському, яке окупанти минулої доби обстріляли з авіації та артилерії. Також артилерією били Діброву та Білогорівку.

Наші військові мужньо тримають оборону, зазначає голова ОВА. Всім, в кого виникає бажання, надається допомога в евакуації, пошуку житла, оформленні документів, наданні гуманітарної допомоги. Коли є поранені, їх терміново госпіталізують до лікарень в безпечних регіонах країни.

Доповнення

Російські окупанти у Луганській області почали затримувати і відправляти до 30 діб "на підвал" за дзвінок з окупованих територій рідним. Про це раніше повідомляв голова Луганської ОВА.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Луганщині окупанти забирають у людей телефони - ОВА

     • 807123 переглядiв

    США та Індія зобов'язались гуманітарно допомагати Україні

     • 1081401 переглядiв