ukenru
na-luganschini-cholovik-nis-vulitseyu-mishok-z-arsenalom-zbroyi

На Луганщині чоловік ніс вулицею мішок з арсеналом зброї

 • 10284 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Поліцейські зупинили 47-річного мешканця міста Рубіжне Луганської області, який йшов вулицею з торбою. У ній виявили гранатомет, три гранати та 33 набої калібру 5,45 мм. Про це повідомили у відділі комунікації обласного управління поліції, передає УНН.

"Учора оперативники Рубіжанського відділу поліції під час відпрацювання оперативної інформації звернули увагу на чоловіка з торбою в руках, який йшов по провулку Богуна. Перевіривши документи чоловіка, а ним виявився 47-річний місцевий мешканець, поліцейські запитали у нього, що це він несе у мішку. А коли побачили те, що знаходилось у торбі, негайно викликали слідчо-оперативну групу", - йдеться в повідомленні.

Слідчо-оперативна група вилучила у чоловіка гранатомет РПГ-7, три гранати до нього та 33 набої калібру 5,45 мм.

"На запитання поліцейських, звідки такий арсенал зброї та боєприпасів та куди він його несе, чоловік відповів, що нібито ще у 2014 році він все це знайшов та сховав в зруйнованій будівлі, а вчора вирішив дістати зі схованки та здати все на металобрухт", - розповіли в управлінні поліції.

Вилучене направили на дослідження. Цей факт внесли до ЄРДР та кваліфікували за ст. 263 КК України, тобто незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Нині триває слідство.

Нагадаємо, у помешканні киянина знайшли арсенал зброї, у тому числі гвинтівки. Чоловік погрожував сусідам.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП