na-kyivshchyni-vidomyi-turetskyi-vyrobnyk-enerhoobladnannia-vidkryv-novyi-ofis-ta-vyrobnychi-potuzhnosti

На Київщині відомий турецький виробник енергообладнання відкрив новий офіс та виробничі потужності

 • 17420 переглядiв

Турецький виробник енергетичного обладнання Dalgakiran інвестував 400 млн грн у новий завод в Бучанському районі Київщини. Створено 50 робочих місць, планується подальше розширення виробництва для відновлення енергетичних об'єктів України.

Відомий турецький виробник енергетичного обладнання Dalgakiran інвестував майже 400 млн грн у нові потужності на Київщині. Завдяки міжнародним партнерам у Бучанському районі завершили будівництво заводу "Далгакиран компресор Україна". Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко у Facebook, передає УНН.

Як вказав Кравченко, компанія спеціалізується на виробництві та обслуговуванні:

  • компресорного обладнання;
  • дизельних та газових генераторів;
  • установок для промислового охолодження;
  • промислових насосів;

"Інвестують, якщо довіряють і впевнені у потенціалі та перспективі регіону. Я завжди кажу, що на Київщині створюємо найкращі умови для інвесторів. І це – чергове підтвердження", – заявив голова ОВА.

Компанія працює на ринку України понад 19 років, має  5 тисяч реалізованих проєктів та 11 представництв у великих містах.  

Відтепер є офіс та виробничий майданчик на Київщині. Тут створили 50 нових робочих місць. Базове обладнання виготовляють в Туреччині. Український офіс його реалізує та надає комплексну підтримку клієнтам

– додав Кравченко.

За його словами, на цьому компанія не збирається зупинятися. Голова правління "Dalgakıran Kompresör" Аднан Далгакиран запевнив, що планують масштабувати виробництво та збільшити потужності саме на Київщині. Під час відкриття нового офісу повідомили, що  йдеться про нові інвестиції та будівництво заводу. Крім того, як повідомляєтсья, вже вивчається можливість виробництва та постачання нових продуктів, які вкрай потрібні Україні для відновлення енергетичних та промислових об’єктів.

Кравченко подякував Посольству Туреччини в Україні за підтримку реалізації проєкту. 

"Адже це нові робочі місця, податки до бюджету, фінансовий ресурс для розвитку інфраструктури  Київщини та всієї країни", – додав він.

Кравченко дав підрядникам 3 дні на усунення недоліків у будівництві фортифікацій на Київщині18.07.24, 14:39

Тетяна Краєвська

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Омбудсмен: з окупації повернули ще 12 українських дітей

     • 31939 переглядiв

    Землетрус магнітудою 7,3 стався на півночі Чилі

     • 10772 переглядiв

    У Sense Bank всі системи відновлено

     • 10430 переглядiв