na-kordoni-z-polschi-chergi-cherez-okhochikh-bezplatno-rozmitniti-avtivki-z-yes

На кордоні з Польщі черги через охочих безплатно розмитнити автівки з ЄС

 • 367967 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. На українському кордоні з боку Польщі утворилися черги через охочих безплатно розмитнити автомобілі з ЄС, згідно з новим законодавством, повідомили в Держмитслужбі, пише УНН.

Цитата

"У зв’язку зі збільшенням охочих скористатися митними спрощеннями при оформленні транспортних засобів на кордоні з Польщею, зокрема, перед пунктами пропуску «Шегині – Медика», «Краківець – Корчова», «Рава-Руська – Хребенне» на в’їзд в Україну утворюються великі черги", - повідомили у митній службі.

Деталі

Митники порадили для того, щоб уникнути очікування в чергах, для перетину кордону України скористатися пунктами пропуску «Угринів – Долгобичув», «Грушів – Будомєж», «Смільниця – Кросьценко» та пізніше оформити документи на авто на внутрішніх митних постах.

Доповнення

5 квітня Президент України Володимир Зеленський підписав закон, який передбачає податкові та митні зміни в умовах воєнного стану.

Ним повністю звільнено від оподаткування ввезення транспортних засобів громадянами. Звільнено від ПДВ ввезення товарів, зокрема транспортних засобів суб’єктами спрощеної системи.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Загарбники на Запоріжжі використали фосфорні бомби - ОВА

     • 201640 переглядiв

    Окупанти зруйнували в Україні вже 200 пам'яток культури

     • 75822 переглядiв