ukenru
na-kordoni-ukrayini-zatrimali-pershogo-u-tsomu-rotsi-nelegala

На кордоні України затримали першого у цьому році нелегала

 • 9469 переглядiв

КИЇВ. 1 січня. УНН. Четверо порушників, які намагалися незаконно перетнути державний кордон, затримали сьогодні вночі та учора прикордонники неподалік українсько-польського кордону. Затриманим сьогодні о пів на першу ночі виявився громадянин Туреччини, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДПСУ.

"Одного з мандрівників, який прямував у бік держрубежу, затримали прикордонники відділу "Шегині" Мостиського загону сьогодні о пів на першу ночі. Спочатку незнайомця помітив у прикордонні місцевий житель, який повідомив прикордонників про його появу. Уже невдовзі прикордонний наряд, який патрулював неподалік, затримав його за 300 метрів від держкордону. Затриманий виявився громадянином Туреччини", - повідомили у відомстві.

Ще трьох мандрівників прикордонники цього ж загону відділу "Смільниця" виявили на околиця населеного пункту Галівка. За кілька сотень метрів сміливців, які наважились через снігові замети подолати українсько-польський кордон, зупинили. Ними виявилися 3 громадян Монголії - 2 чоловіки та 1 жінка.

На усіх затриманих іноземців складено адміністративно-процесуальні документи за ст.204-1 ч.2 КУпАП та затримано до 3-х діб з метою з’ясування обставин правопорушення.

Усі затримані, як зазначається, прибули в Україну встановленим порядком. Чому в подальшому обрали саме нелегальну подорож – наразі встановлюється.

Нагадаємо, за незаконне проникнення в Україну можуть посадити на три роки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП