ukenru
na-konu-grant-na-mayzhe-2-5-mln-yevro-ukrayina-ta-yes-pogodili-proekt-schodo-potentsialu-derzhsluzhbi

На кону грант на майже 2,5 млн євро: Україна та ЄС погодили проект щодо потенціалу держслужби

 • 25104 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Євросоюз та уряд України підписали лист про наміри щодо запуску проєкту розбудови спроможності Natolin4Capacity. Проєкт передбачає отримання гранту від Єврокомісії на суму від 2,45 млн євро для підвищення адміністративного потенціалу державної служби України у справах європейської інтеграції за допомогою всеосяжної освітньої програми. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

Деталі

Шмигаль повідомив, що була проведена зустріч із Комісаром ЄС з питань розширення й сусідства Олівером Варгеї.
«Особисто подякував за внесок Євросоюзу в зміцнення медичної системи та підтримку структурних реформ під час пандемії. Під час зустрічі Віцепрем’єрка Ольга Стефанішина та Олівер Варгеї підписали Лист про наміри щодо запуску проєкту розбудови спроможності Natolin4Capacity. Проєкт передбачає отримання гранту від Єврокомісії на суму від 2,45 млн євро для підвищення адміністративного потенціалу державної служби України у справах європейської інтеграції за допомогою всеосяжної освітньої програми», - написав Шмигаль.

Доповнення

11 лютого у Брюсселі відбудеться засідання Ради асоціації Україна-ЄС. Захід відвідає Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, сторони обговорять Угоду про асоціацію, російську агресію, а також пандемію COVID-19.

Українські Національні Новини

Політика